Mijn verhaal

Ik kan mijzelf het best omschrijven als nieuwsgierig, optimistisch, eigenwijs, inlevend, doortastend en open minded. Mijn eigenwijsheid heeft mij geholpen, als squasher de wereldtop te bereiken. In mijn maatschappelijke loopbaan, heeft het mij wel eens parten gespeeld. Nu helpt het mij vooral, in het bewandelen van een nieuwe weg, waarin ik mijn hart volg.

Na een paar omzwervingen in leidinggevende functies, ben ik in 2005 voor mijzelf begonnen als trainer/coach. Mijn topsportlessen bleken waardevol op de werkvloer. Ik heb voor mooie bedrijven mogen werken, waar ik veel heb geleerd. Maar mijn meest waardevolle lessen, heb ik geleerd van de honderden mensen die ik heb mogen trainen op de squashbaan. Door de vele persoonlijke verhalen ben ik anders naar mensen gaan kijken. En het heeft mij laten zien dat we veel meer op elkaar lijken, dan we denken.

Een paar jaar geleden werd ik ingehaald door mijn verleden. Nooit had ik mij gerealiseerd dat een onverwerkt trauma mij zo lang gevangen heeft kunnen houden. Achteraf ben ik dankbaar voor de herbeleving van dit trauma. Het was de aanzet om een nieuwe wending aan mijn leven te geven.

Toen ik voor het eerst mijn levensverhaal deelde, vond ik dat spannend. Ik had nooit kunnen bedenken dat het delen van mijn verhaal, zoveel los zou maken. Bij anderen en in mijzelf.

Dit heeft mij doen beseffen dat het leven niet draait om succes, maar om échte verbinding.

Als spreker ben ik altijd op zoek naar deze verbinding. Een verbinding van hart tot hart. Door met een open hart mijn verhaal te delen, wil ik anderen inspireren dit ook meer te doen.

Door het openen van mijn hart, is er weer ruimte voor nieuwe dromen. Mijn ultieme droom is mijn verhaal door te laten reizen naar Duitsland. Ik ben met twee culturen opgevoed. Het lijkt mij bijzonder om mijn verhaal daar te mogen delen.

Ik geloof dat elk mens het antwoord op levensvragen in zich draagt. De kunst is, het op de juiste manier te activeren.

Elk mens heeft een uniek verhaal. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Babette Hoogendoorn portret

Ik heb persoonlijk ervaren wat de kracht is van een gesprek met Babette. Bij onze allereerste ontmoeting, die nota bene ging over haar ideale klant, voelde ik me zo aangesproken dat ik nog diezelfde dag een fiets ben gaan kopen. Babette slaagt erin om op een geheel eigen en authentieke wijze te motiveren.

Franck Fielemon