Spreken

Toen ik voor het eerst mijn levensverhaal deelde, vond ik dat spannend. Ik had nooit kunnen bedenken dat het delen van mijn verhaal, zoveel los zou maken. Bij anderen en in mijzelf.

Dit heeft mij doen beseffen dat het leven niet draait om succes, maar om échte verbinding.

Als spreker ben ik altijd op zoek naar deze verbinding. Een verbinding van hart tot hart. Door met een open hart mijn verhaal te delen, wil ik anderen inspireren dit ook meer te doen.

 

Hartmonologen

Het idee voor hartmonologen is ontstaan, na het delen van mijn persoonlijke verhaal. Mijn verhaal kent verschillende ingangen. Het gaat over de kracht van mijn familiesysteem. Maar ook over opgroeien met mijn verstandelijk beperkte tweelingzus. Mijn keuze voor topsport. Mijn zoektocht naar verbinding en mijzelf.

Mijn hartmonologen hebben de volgende thema’s: veerkracht, kindtrauma en hechting, persoonlijk leiderschap, familiesystemen én leven met open hart.

Het verhaal van Babette raakte me vol in de ziel. Bij mij tranen van ontroering dus, bij het het luisteren naar haar verhaal, maar ook de hoop die er in door klonk. En de liefde! Ervaringen die schreeuwen om een boek als je het mij vraagt.

Mirjam van Kooten, officemanager

Authentiek, kwetsbaar, herkenbaar, eerlijk en oprecht. Een boeiend verhaal dat raakt.

Jan Paul Duijndam, directeur Mediation Educatie Centrum

Babette raakt! Een persoonlijk verhaal, waarin ze vertelt hoe ze is thuis gekomen in zichzelf. Ze spreekt over durf, moed en heling. Dit is een verhaal dat verteld moet worden!

Yvonne van den Bergh, oprichter Stories Worth Sharing