Spiegelgesprek

Een spiegelgesprek is bedoeld om helderheid in jezelf te krijgen. Ik fungeer hierbij als jouw spiegel. Ik geef terug wat ik zie en help je met het onderzoeken wat er in je leeft. Waar je behoefte ligt en wat je nodig hebt om een volgende stap te zetten.

Een spiegelgesprek is geen coachgesprek, waarin je doelgericht aan de slag gaat. Het is bedoeld om op jezelf te reflecteren. Een spiegelgesprek opent deuren in jezelf, waardoor je meer open gaat staan.

De insteek van het spiegelgesprek is helderheid te krijgen in datgene wat jij nodig hebt. Het kan echter gebeuren, dat er tijdens een sessie iets naar boven komt, wat specifieke aandacht vraagt. In dat geval help ik je in het vinden van passende hulp.

De sessies duren 1,5 uur. Het is een kortdurend traject van max. 3 gesprekken. Dat is in mijn ervaring, voldoende om tot de kern te komen. Je bepaalt zelf of je de sessie online, live, bellend of wandelend wil doen.

Babette foto

Babette heeft mij in twee gesprekken een aantal eyeopeners gegeven. Blinde vlekken zichtbaar gemaakt, waardoor ik weer met een frisse blik naar mijn werk kijk. Dank je wel!

Isis Post, Awareness expert

Ik heb persoonlijk ervaren wat de kracht is van een gesprek met Babette. Bij onze allereerste ontmoeting, die nota bene ging over haar ideale klant, voelde ik me zo aangesproken dat ik nog diezelfde dag een fiets ben gaan kopen. Babette slaagt erin om op een geheel eigen en authentieke wijze te motiveren.

Franck Fielemon, Omzetcoach

Babette heeft een prettige en gedegen aanpak waarbij ze je veel ruimte geeft. Nooit dwingend, nooit belerend, zonder oordelen. Op het eerste gezicht simpele oplossingen krijgen grote waarde doordat Babette ze in je leven weet in te passen, zonder dat alles ineens helemaal anders moet. Voorafgaand aan de afspraken was ik soms moe, maar na afloop had ik altijd meer energie. Ik beveel haar van harte aan.

Bart Weekhout, Consultant Innocision