Masterclass

Ben je voor je onderneming/team op zoek naar een vernieuwende boodschap, die bijdraagt aan het welbevinden van je mensen én betere prestaties? Laat je dan inspireren door mijn masterclass: ‘presteren kun je leren’.

Presteren doe je met hoofd, hart én lichaam. Het lichaam heeft een belangrijke functie in ontladen van opgebouwde stress en opladen van nieuwe energie. Hoe bepaal je welke ‘beweging’ de juiste is? Hoe behoud je de connectie met het lichaam? Waarom is dit zo belangrijk? Is het erg om als wandelend hoofd door het leven te gaan?

In deze interactieve masterclass gaan we op zoek naar de antwoorden. Tevens ervaren alle deelnemers wat lichaamsbewustzijn is, en wat het voor hen kan betekenen.

Babette Hoogendoorn portret

Welke lessen neem je mee?

Masterclass verbinding

Actief met energiemanagement aan de slag

Met energiemanagement haal je een krachtige tool in huis. Voor mensen die op het randje balanceren, maar ook voor teams die onder hoge druk moeten presteren. Het mooie van energiemanagement is dat je het direct koppelt aan werkprestaties. Hierdoor kun je flexibel meebewegen en gerichte interventies doen, zonder veel gedoe.

Scan

De energie van mensen, bepaalt het succes van het bedrijf. Energie werkt echter voor iedereen anders. Dat betekent dat inzicht in eigen energie, een voorwaarde is om er actief mee aan de slag te gaan. Daarom heb ik deze scan ontworpen. Het geeft eveneens een mooi inkijkje in hoe energie in het team is verdeeld.

Vraag gratis teamcode aan

Coaching

Wanneer een medewerker op het randje balanceert, dan is de eerste cruciale vraag, wat hem/haar zou kunnen helpen.

Lees meer over Coaching

Training

Een actieve training waarin medewerkers leren hoe ze hun eigen energiecode kraken. Tevens gaan we kijken hoe energiemanagement in het team effectief kan worden ingezet. Het mooie van deze training is dat de input van het team, de richting bepaalt.

Neem contact op voor meer info

Voorkomen is beter dan genezen. Een goed voorbereid team is goud waard

Laten we in gesprek gaan om te kijken of ik, of een van de specialisten met wie ik samenwerk, je verder kan helpen.