Online training: Fit for Life

In deze online training leer je alles over energiemanagement. Wat het is, hoe het werkt en hoe je dit succesvol toepast in je werk/leven. Je krijgt opdrachten, oefeningen én een stok achter de deur. Die stok ben ik. Ik begeleid je op de achtergrond. Je bepaalt zelf het tempo. Om er zeker van te zijn dat deze online training geschikt is voor jou, raad ik je aan, om eerst de gratis scan te doen én een scansessie in te plannen. Wanneer je kiest voor de online training, is de scansessie gratis.

Wanneer je meer behoefte hebt aan maatwerk, dan kun je ook kiezen voor de VIP training. Deze training wordt afgestemd op wat jij nodig hebt en wat bij je past.

Beide trainingen vragen om een commitment. Daarom is deze training niet voor iedereen geschikt. 

 

Babette foto

Online training: Fit for Life

Deze online training bestaat uit 5 onderdelen. Het is geen geautomatiseerde training. Je wordt persoonlijk begeleid. Het contact verloopt via whatsapp/mail. De minimale duur van deze training is 5 weken en max. 10 weken. 

Opbouw
De eerste twee onderdelen zoomen we in op jouw energie. De uitkomst bepaalt de richting van de resterende drie onderdelen. 

Thema’s
Belasting, belastbaarheid, veerkracht, herstellend vermogen, motivatie, lichaamsbewustzijn, bewegen, ontspannen, balans inspanning/ontspanning

Inhoud
Elk onderdeel start met een persoonlijke mail, video, opdracht/oefening, 1x per week mailcontact. Je geeft zelf aan wanneer je het onderdeel hebt afgerond. Minimale tijd is 1 week, max. 2 weken. 

Maak nu de energiescan

Wanneer je na het invullen van de scan, overweegt om de online training volgen, adviseer ik je om eerst een scansessie in te plannen. Wanneer je besluit de training te volgen, dan is de scansessie gratis.

Online training: Fit for Life VIP

Deze online training wordt op maat voor jou gemaakt. Deze training begint met 1-op-1 sessie, waarin we jouw energiebehoefte, wensen én doel bespreken. 

Op basis van het gesprek, maak ik een plan. De duur en het tempo bespreken we samen. Het kan zijn dat in het plan ook andere experts betrokken worden. 

Hoewel deze training duurder is, ben je wel verzekerd van een beter resultaat. Wanneer je na het invullen van de energiescan, interesse hebt in deze VIP training, neem dan contact met mij op.

Neem direct contact op

 

Het resultaat

Uitslag energiescan

Leren door ervaren, oefenen en zelf doen, is de beste investering

Laten we in gesprek gaan om te kijken of deze training geschikt is voor jou.