Coaching

Voel je je de laatste tijd gespannen? Korter lontje? Weinig tijd voor je lichaam? Moeite met voelen? Is ontspannen en loslaten een uitdaging voor je? Grote kans, dat je te veel in je hoofd zit en te weinig in je lichaam.

Het lichaam heeft een belangrijke functie in het ontladen van spanning en opladen van nieuwe energie. Door in verbinding te blijven met je lichaam en te luisteren naar de signalen, ben je beter in staat je eigen energiegrens te bewaken. Hierdoor kun je meer aan en sta je steviger in je schoenen.

In 3 eenvoudige stappen leer ik jou, hoe je dit doet.

  1. Inzicht in hoe energie voor jou werkt
  2. Inzicht in wat jij écht nodig hebt
  3. Kiezen voor de juiste ‘beweging’

Ben je op zoek naar een coach/trainingsvorm en zie je door de bomen het bos niet meer,  laat mij je dan helpen. Door in te zoomen op jouw energie, krijg ik in één sessie helder, wat jij nodig hebt. Ik werk samen met andere experts, waardoor jij altijd verzekerd bent van de juiste hulp. 

Babette foto

Jouw resultaat

Startpunt coaching

De energiescan is het vertrekpunt. Je kiest zelf hoe je verder wilt. Als je nog niet precies weet waar je naar op zoek bent, kies dan voor de verdiepingssessie.

Maak nu de energiescan

Na het invullen van de scan, kun je kiezen voor een 1-op-1 sessie of gelijk starten met de online training, waarin je zelf actief met energiemanagement aan de slag gaat.

Uitslag energiescan

Scansessie

We bespreken de uitslag van de scan. Zoomen verder in op jouw energie. Je krijgt persoonlijke handvatten aangereikt. Direct toepasbaar. Wanneer uit het gesprek blijkt dat er meer nodig is, dan zoek ik samen met jou naar een oplossing, die bij je past. 

Verdiepingssessie

In deze sessie gaan we dieper in op wie je bent, wat je nodig hebt en wat bij jou past. Dit is een belangrijke stap om je te helpen bij de ‘juiste beweging’ in de breedste zin. De invulling van jouw behoefte, kan heel specifiek zijn. Daarom werk ik graag samen met experts. Een verdiepingssessie kan heel waardevol zijn om er achter te komen, wat jou echt gaat helpen.

Online Training

Stap voor stap leer je, hoe je energiemanagement effectief  toepast in je dagelijks leven. Jij bepaalt zelf de richting, trainingsfrequentie en begeleidingsvorm. 

Lees meer over de training

Wil jij doorgroeien en ben je op zoek naar de juiste beweging?

Laat mij je dan helpen. Door het enorm grote aanbod, raak je snel verdwaald. In één sessie help ik je in het kiezen van de juiste beweging.